HTML

Síbarmok 2008

Egy buszravaló, felsőoktatást züllesztő őrült síturája a festői Orciéres-be 2008 jan. 25 -től feb. 3-ig. Képekkel,és szöveggel ha marad rá erőnk...

Friss topikok

  • ééén: én is ott voltam idén síelni...szombaton mentem haza és sztem naon jó volt...elötte Valfréjus -ban... (2008.01.29. 14:25) Na, itt vagyunk....
  • Debreczeni Márta: Már csak másfél nap (2008.01.24. 06:44) Egy kis előzetes...

Képek lesznek

www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos from Monó. Make your own badge here.

Időjárás

2008.02.03. 13:20 jackalka

Sorry...

Üdvözlet itthonról, szóval az történt, hogy részben rajtunk kívülálló okokból nem igazán tudtunk blogolni. Kedden elment a net pihenni, végleg és ráadásul csak a közös helységben volt wifi, ami elég sok mászkálást igényelt (hatodikról parkolóházba le, azon át a másik épületbe és reménykedni, hogy a közös helység még nyitva van).
Persze a sok buli miatt nem is nagyon tudtunk volna normálisan írni :D

De nagyon jó volt minden; a hazaút is rémesen hosszú volt, de megálltunk Verona-ban két órára. Megpróbáltuk elhozni szegény Júlia erkélyét, de nem fért be a buszba a sok üvegtől meg sajttól, amit hoztunk.

Szebbnél szebb eséseket adtunk elő a pályán, komoly baja senkinek sem lett, a csontok egyben maradtak, nagyából a helyükön.

Képek majd érkeznek, eltart egy darabig míg összegyűlik mind és átválogatjuk. :(

Rövid összefoglalásnak ennyi, ha lesz erőnk még írunk, de előbb regenerálódni kell.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://sibarmok.blog.hu/api/trackback/id/tr21323134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása